itenesro

PIESE DE SCHIM ȘI SERVICE

„Bătrânețea dăunează grav sănătății” chiar și a mașinilor… 

 

ASISTENȚĂ

Malaman C.T.C. Srl, datorita experientei si profesionalismului tehnicienilor sai, dobandită în cei peste 40 de ani de munca, este capabilă să ofere un service de asistență si reparații precise la toate utilajele magnetice, proprii sau ale altor producatori.

ÎNAINTE

assistenza e ricambi malaman

DUPĂ

ÎNAINTE

assistenza e ricambi malaman

DUPĂ

assistenza e ricambi malaman

PIESE DE SCHIM

Întreținerea de rutină frecventă și precisă este esențială pentru a evita eșecurile neașteptate care ar încetini producția, dacă nu ar opri-o.Este recomandabil să folosiți piese de schimb sugerate în manualul specific al mașinilor, deoarece acestea sunt componente testate de producător și pe care, în virtutea acestor teste, funcționarea separatorului este garantată.

Componentele care suferă cea mai mare uzură, în toate separatoarele magnetice pe care sunt instalate, sunt:

  1. Rulmenți: fie externi / interni, în cazul separatoarelor cu curenți turbionari, sau suporturilor de rulmenți în cazul separatoarelor de metale feroase, aceștia au un număr predefinit de ore de lucru. Dincolo de această perioadă, riscul de spargere cu daune considerabile ale arborelui este ridicat.
  2. Bandă din PVC sau cauciuc: uzura se observă ușor, deoarece constă în găuri pe suprafața covorului.
  3. Cilindri Dieletrici: componente caracteristice numai separatoarelor cu curenți turbionari. Malaman C.T.C. comercializează proprii cilindri din fibră de sticlă și cei ai altor producători cărora li se aplică (la cerere) huse speciale cu rășini care vizează întărirea suprafeței (creșterea duratei de viață) sau alte tipuri mai rezistente.

 

Solicitați Informații