itenesro

COMPANIE

O COMPANIE TÂNĂRĂ

Înființată în 2014 prin unirea de intenții dintre cei care s-au născut și au crescut profesional în sector și cei care au interacționat în urmă cu doar câțiva ani, formând astfel mixul potrivit de experiență și motivație generațională.

Încă de la început, am avut senzația că am intrat într-un sector saturat, nu înclinat spre inovație, unde obiectivul fundamental sunt vânzările, cifrele.

Din acest motiv, s-a dorit cu tărie includerea numelui de familie în numele companiei: lansarea unui semnal puternic de schimbare pe piață prin acordarea continuității unui „modus operandi” sinonim cu calitatea, corectitudinea, seriozitatea și profesionalismul.

Fără această certitudine nu se expune numele cuiva la Piață, pentru că „Numele de Familie” este sacru.

Îl expunem la judecata Pietei.

Povestea noastră nu începe cu „A fost odată, cu mult timp în urmă…” și credem cu tărie că acesta este punctul nostru forte.

PUNCTELE NOASTRE FORTE

Studiu Preliminar

Vânzarea cu orice preț nu este scopul nostru principal.

Oferta de produse este precedată de un studiu atent al cazului, colaborând îndeaproape cu clientul, pentru a identifica utilajele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastră de separare.

Asistență Post Vânzare

Clienții nu sunt doar numere.

Odată ce separatorul a fost achiziționat, tehnicienii noștri vor fi întotdeauna la dispoziția completă a clientului care va avea nevoie de asistență, chiar și, mai ales, după perioada de garanție a echipamentului.

Cercetare și Proiectare

Lumea se schimbă, consumul se schimbă, se schimbă și deșeurile.

Angajamentul nostru este de a căuta în mod constant noi tehnologii care pot fi aplicate utilajelor noastre, de a le face din ce în ce mai practice și mai eficiente și de a face separarea metalelor din ce în ce mai precisă.

CÂND INOVAȚIA ESTE SINONIMĂ CU EXPERIENȚA

Pentru fiecare mașină proiectată și produsă, există un numitor comun minim: caracterul practic al utilizării și ușurința întreținerii.

Experiența de mulți ani a tehnicienilor noștri ne-a permis să intervenim direct asupra a ceea ce, în opinia noastră, sunt punctele slabe ale mașinilor moderne, făcând modificări substanțiale care simplifică utilizarea lor pentru client.

O defecțiune a unui rulment al unui separator cu curent indus (Edy Curent) poate duce la o oprire a instalației de o zi întreagă, ceea ce se traduce printr-o pierdere de venit în fața costurilor de producție neschimbate.

Minimizarea momentului unei intervenții extraordinare este, prin urmare, fundamentală, deoarece niciodată ca în acest caz „timpul înseamnă bani”. Și o știm.

Fiecare dintre produsele noastre are ceva inovator în el, pe care vom fi bucuroși să vi-l arătăm.

Nu atât ceea ce, cât modul în care o facem, contează cu adevărat.

SUNTEM CERTIFICAȚI ISO 9001